• Durven
  • Teaser
  • Training
  • Informatie
  • Mindfulness
  • Teaser
  • Teaser
  • Werkwijze

Reacties

Individuele therapie

Marianne is iemand bij wie ik me direct op mijn gemak voelde. Er speelden verschillende dingen in mijn leven waar ik geen raad mee wist. Marianne heeft mij geholpen alles op een rijtje te zetten en vooral verbanden te leggen tussen problemen van nu en dingen die in het verleden zijn gebeurd, waardoor het voor mij duidelijk is waar het vandaan komt. Ze doet dit met de nodige humor en luchtigheid waardoor je je gelijk al beter voelt. Door dit inzicht kan ik verder met mijn leven zonder "zware" gevoelens over het verleden.

 

Burnoutklachten

Marianne weet snel tot de kern van een vraagstuk door te dringen en kijkt hierbij verder dan alleen naar de signalen die aan de oppervlakte zichtbaar zijn. Ze is vasthoudend in het duiden van de knelpunten, wat mij goed geholpen heeft om te beseffen wat er aan de hand is. En dit te gaan accepteren. Met dank aan Marianne heb ik een stap kunnen nemen die belangrijk is voor mijn verdere ontwikkeling.

 

Individuele therapie

Wat ben ik onwijs blij met alle hulp die ik van Marianne gekregen heb. Ik kwam bij haar als een zeer emotioneel en onzeker meisje met veel onverwerkte gebeurtenissen. Dankzij haar aanpak ben ik er zoveel sterker uit gekomen.

Individuele therapie en EMDR

Na eerder in behandeling te zijn geweest bij een collectief kwam ik uiteindelijk bij KeyWork terecht. Een bewuste keuze, de website sprak mij aan alsmede de persoonlijke toon die hierin duidelijk naar voren kwam. Zo bleek het ook in de praktijk. In een haast huiselijke maar toch professionele setting heeft Marianne mij geweldig geholpen. Met EMDR maar ook door de rustige en duidelijke manier waarop mijn persoonlijke situatie geduid werd en omgebogen naar een nieuwe werkelijkheid waar ik mee verder kan. Het gaat nu goed met mij, dank je Marianne.

Hans, 59 jaar

EMDR na traumatische ervaring

Ik heb de EMDR therapie en jouw aanpak als zeer waardevol ervaren. Jarenlang heb ik met een onverwerkte traumatische ervaring geworsteld. Waarbij ik in bepaalde situaties in een groot gat viel waar ik met veel moeite weer uit naar boven kwam.

Therapie Jan

Nadat ik op mijn werk overbodig werd verklaard kwam ik in een enorme persoonlijke crisis terecht.
Na een doorverwijzing via de huisarts naar een therapeute kwam ik uiteindelijk via haar terecht bij Marianne. Had ik dat maar eerder gedaan. 

Traumabegeleiding Martin

Ik ben bij Marianne gekomen door verwijzing van de huisarts/psychologe.
In het begin was ik erg sceptisch hierover maar wist wel voor mezelf dat ik iemand nodig had die mij uit mijn verleden kon verlossen, dat ik mijn hele leven lang als zeer traumatisch heb ervaren.

Burn-out Mark, 30 jaar

Hartelijk dank voor de hulp bij het verwerken van mijn burn-out. Ik weet nog goed hoe ontzettend erg ik geschrokken was dat mij dit was overkomen. Ik had het totaal niet aan zien komen. Door de gesprekken die wij hebben gehad heb ik veel meer inzicht gekregen in mijn eigen handelen. Nu ik veel beter begrijp wat mijn aandeel hierin is, weet ik ook wat mijn valkuilen zijn. Met deze waardevolle informatie op zak ga ik fluitend de toekomst tegemoet!

Mark (30), Projectmanager

Burnout klachten

Ik vond het bijzonder prettig dat je bepaalde adviezen bleef herhalen omdat ze niet altijd in mijn warrige hoofd bleven hangen.
Ondanks mijn hardnekkige ontkenning dat ik "iets" had, heb ik door jouw aanpak ingezien dat ik daarin geen gelijk had. En na jouw therapie kon ik het verschil zo duidelijk merken.

Cookies zijn nodig voor deze website
Met het gebruik van onze diensten
geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.